Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, köyde ölü bulundu

Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı

Ağrı’da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde 15 Haziran günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, kaybolduğu köyde ölü bulundu. Küçük Leyla’yı bulabilmek için 18 gündür arama çalışmaları devam ediyordu. Ekipler bugün Kurudere mevkiinde küçük Leyla’nın cansız bedenine ulaştı. Leyla’nın bedeninin toprağa gömülü şekilde bulunduğu ve ekipler tarafından topraktan çıkarıldığı öğrenildi.

Ağrı’da 18 gün önce Şeker Bayramı’nın birinci günü kaybolan Leyla Aydemir’den acı haber geldi. Küçük Leyla dedesinin köyünde ölü bulundu.

LEYLA 18 GÜNDÜR ARANIYORDU

Ağrı’nın merkeze bağlı Bezirhane köyünde, 15 Haziran sabahı kaybolan Leyla Aydemir’i arama çalışmaları 18 gündür devam ediliyordu.

MİNİK LEYLA’NIN CANSIZ BEDENİ KAYBOLDUĞU KÖYDE BULUNDU

Leyla’yı arama çalışmalarını sürdüren Van AFAD ekipleri, bugün Leyla’nın cansız bedenini kaybolduğu köyde Kurudere mevkiinde buldu.

MİNİK LEYLA’YI TOPRAĞA GÖMMÜŞLER

Leyla’nın bedeninin toprağa gömülü şekilde bulunduğu ve ekipler tarafından topraktan çıkarıldığı öğrenildi.

KÖY İÇERİSİ DİDİK DİDİK ARANMIŞTI

Köy içerisindeki metruk yapılar, kuyular, dere ve sazlık alanlar gibi yerlerde aramalar, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden (JAKEM) getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri “Mavi” ile “Modül” ve Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibinin katılımıyla yapılmıştı.

GELEN İHBARLARIN ÇOĞU ASILSIZ ÇIKTI

Leyla’nın bulunabilmesi için şu ana kadar gelen ihbarların tümünü değerlendiren özel ekip, yaptığı çalışmalarda ihbarların asılsız olduğu sonucuna ulaştı.