Adana'da polis yaprak salamurayı uyuşturucu sandı: 3 kişi gözaltına alındı

Sürücünün ise ehliyeti olmadığını için kaçtığı anlaşıldı.

Adana'da polis yaprak salamurayı uyuşturucu sandı: 3 kişi gözaltına alındı
Adana’da yunus ekipleri, otomobil içinde gördüğü saksıdaki bitkiyi Hint keneviri, bidonlar içindeki yaprak salamurayı da uyuşturucu sanıp, sürücüye ‘dur’ ihtarında bulundu. Polisin ihtarına uymayan, 10 dakikalık takip sonucu yolcu minibüsüne çarparak duran araç sürücüsünün ehliyetsiz olduğu için kaçtığı anlaşıldı.

Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi’ndeki kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin yanına motorlu yunus ekibi durdu. Polisler aracın içinde gördükleri saksıdaki bitkiyi Hint keneviri, bidonların içindeki salamura yaprağı da uyuşturucu sandı. Polisler, yeşil ışık yanınca harekete geçen otomobili durdurmak istedi. Otomobilin sürücüsü ise polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Bunun üzerine ekipler, otomobili kovalamaya başladı.

ÇİÇEK VE SALAMURA YAPRAK ÇIKTI

Kovalamacanın ardından zanlılar gözaltına alındı. Yunus ekipleri ise otomobilde yaptığı aramada süs bitkisi ve yaprak salamura buldu. Polis aracı içinde ağlayan sürücünün ise ehliyeti olmadığını için kaçtığı anlaşıldı. Sürücü, “Ehliyetim yoktu, korkup kaçtım. başıma gelene bakın” dedi.