'Açık konuşalım: Bilal Erdoğan’ı yakında baskın bir figür olarak göreceğiz'

AKP'li yazar Ersoy Dede, Bilal Erdoğan'ın yakın gelecekte siyasette "baskın bir figür" olarak görüleceğini öne sürdü.

'Açık konuşalım: Bilal Erdoğan’ı yakında baskın bir figür olarak göreceğiz'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’la ilgili AKP medyasında ilginç bir iddia dile getirildi.

Resmi hiç bir sıfatı olmamasına rağmen çeşitli etkinliklerde boy gösteren, yaptığı “analiz” ve “yorum”larla siyaset gündemine sokulan Bilal Erdoğan, yandaş Star gazetesi’nin yazarı Ersoy Dede’nin köşesinde aktardığına göre yakın gelecekte siyasete atılacak.

İddiasıyla ilgili detay paylaşmayan Dede, köşesinde Bilal Erdoğan’ın “renkli dünyası”nı överek anlatırken “Ne yalan söyleyeyim, geleceğimiz açısından bana umut veriyor.. ” diye yazdı.

Dede’nin yazısında o bölüm şöyle:

“Adem Metan, Best Fm’de Bilal Erdoğan’ı konuk etti.. Gecenin sürprizi ise Bilal Erdoğan’ın seslendirdiği Tu Sei Lei şarkısı.. Müthiş bir Luciano Ligabue şarkısıdır.. Giden sevgilinin ardından yaşadığı gel-gitleri anlatan Tu Sei Lei’i Bilal Erdoğan’dan dinleyince ne yalan söyleyeyim çok heyecanlandım.. Açık konuşmak lazım.. Bilal Erdoğan’ı Türkiye’nin yakın geleceğinde siyaset sahnesinde baskın bir figür olarak göreceğiz.. Genç bir siyasetçi modeli olarak, Bilal Erdoğan’ın bu renkli dünyası ise çok önemli.. Bir yandan bu coğrafyanın unutulmaya yüz tutmuş spor dallarını ayağa kaldırırken bir yandan yöneticisi olduğu üniversitede bu toprakların bilim adamlarını dünyaya anlatırken, diğer taraftan da İtalyanca aşk şarkıları söylemesi.. Ne yalan söyleyeyim, geleceğimiz açısından bana umut veriyor.. “