8 aylık hamile eşini öldürdü, bebek hastanede kurtarıldı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Barış A. (30), tartıştığı 8 aylık hamile eşi Sezen A.´yı (23) bıçakladı. Genç kadın yaşamını yitirirken, bebeği operasyonla kurtarıldı.

8 aylık hamile eşini öldürdü, bebek hastanede kurtarıldı

Olay, dün öğlen saatlerinde Sarıkamış Şehitler Mahallesi’nde meydana geldi. Zaman zaman inşaatlarda çalıştığı belirtilen Barış A., bir süredir aralarında geçimsizlik olduğu öne sürülen 8 aylık hamile eşi Sezen A. ile yeniden tartıştı. Barış A., tartışmanın ardından 4 yaşındaki erkek oğlunun gözleri önünde hamile eşini bıçaklayarak evden kaçtı. Bağırışmalar ve feryatlar üzerine eve gelen komşuları, genç kadını kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri eve geldi. Yaralı Sezen A., sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Sarıkamış Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

BEBEK OPERASYONLA KURTARILDI

Hamile kadın doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. 8 aylık kız çocuğu ise operasyonla kurtarılarak müşahade altına alındı.

Komşuları çiftin bir süredir geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga ettikleri ve karakola gittiklerini belirttiler. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlı Barış A.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.