71 yaşındaki bekçi 'aşığım' diyerek genç kadını vurdu

Adapazarı'nda, bir iş merkezinde gece bekçiliği yapan Hilmi Özbucak (71), 'aşık' olduğunu söylediği Fatma Gürdal (31)'a silahla defalarca ateş etti.

71 yaşındaki bekçi 'aşığım' diyerek genç kadını vurdu

Adapazarı’nda, bir iş merkezinde gece bekçiliği yapan Hilmi Özbucak (71), ‘aşık’ olduğunu söylediği Fatma Gürdal (31)’a silahla defalarca ateş etti. Ağır yaralanan Fatma Gürdal tedavi altına alındı. Özbucak ise yaptığı vahşice saldırıdan sonra intihar etti.

Olay, Adapazarı Karaman Mahallesi’nde meydana geldi. Bir iş merkezinde gece bekçisi olarak görev yapan 71 yaşındaki Hilmi Özbucak iddiaya göre aynı iş merkezinde bir dükkanda çalışan Fatma Gürdal’a aşık olduğunu söyledi. İtiraf üzerine çıkan tartışma sonrası koşarak kaçmak isteyen Hilmi Özbucak Fatma Gürdal’ı tabancası ile kurşun yağmuruna tuttu. Hilmi Özbucak daha sonra tabancayı kendisine çevirip ateşleyerek intihar etti.

Olayda Hilmi Özbucak hayatını kaybederken, Fatma Gürdal ağır yaralandı. Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gürdal’ın vücuduna 5 kurşun isabet ettiği ve yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi.