15 Temmuz'da öldürülen Yeni Şafak muhabirinin oğlu Yıldırım'ı hedef aldı: Komik mi?

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın oğlu Alpaslan Cambaz, Başbakan Binali Yıldırım’ın ‘Başbakan bizi Afrin’e götür’ tezahüratlarına gülerek ”Çıkışta hazır olun” demesine sert tepki gösterdi. 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın oğlu Alpaslan Cambaz, Twitter hesabından Yıldırım’ın AKP’lilere hitap ettiği videoyu... View Article

15 Temmuz'da öldürülen Yeni Şafak muhabirinin oğlu Yıldırım'ı hedef aldı: Komik mi?

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın oğlu Alpaslan Cambaz, Başbakan Binali Yıldırım’ın ‘Başbakan bizi Afrin’e götür’ tezahüratlarına gülerek ”Çıkışta hazır olun” demesine sert tepki gösterdi.

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın oğlu Alpaslan Cambaz, Twitter hesabından Yıldırım’ın AKP’lilere hitap ettiği videoyu yayınlayarak şu ifadeleri kullandı.

”Komik mi? Şu anki HDP kongresi ne kadar sinirlendiriyorsa şu ciddiyetsiz görüntü de o kadar sinirlendirmeli sizi. Devlet kademelerinde devlet terbiyesi görmüş insanlar bulmak istiyoruz. Sırıtanlar, terbiyesizler görmek istemiyoruz. Samimiyete, ciddiyete, ağırbaşlılığa, sorumluluğa, az konuşmaya muhtacız. Ne bir partim ne de bir cemaatim var. Sadece bir devletim olsun istiyorum.”