Yunan adalarına götürme vaadiyle kaçırdılar: Tecavüz edildi, öldürüldü, cesedi yakıldı

Aydın'11 gün önce bulunan yanmış kadın cesediyle ilgili ayrıntılara günler sonra ulaşıldı.

Yunan adalarına götürme vaadiyle kaçırdılar: Tecavüz edildi, öldürüldü, cesedi yakıldı

Aydın’ın Didim ilçesinde 11 gün önce yanmış bir kadın cesedi bulundu. Dehşet verici olayın ayrıntılarına ise cinayet bürosu ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda elde edilen bulgularla ulaşılabildi. Buna göre 37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık, kendisini Yunan adalarına götürme vaadiyle kandıranlar tarafından kaçırıldı. Kanık’a tecavüz edenler daha sonra da genç kadını boğarak öldürdü. Kanık’ın katilleri bununla da kalmayıp cesedi yakarak, makilik alana attı.

Olay, 7 Ekim Cumartesi günü, Çamlı Mahallesi Manastır Koyu mevkisinde meydana geldi. Çevredekiler, yerde yatan yanmış bir kadın cesedi gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Kimliği belirlenemeyen yanmış ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi ve kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

2 kişi tutuklandı

1 gün önce otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürülen büyük bir kısmı yanmış haldeki cesedin göbeğindeki piercingden yola çıkan ekipler, cesedin 37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık’a ait olduğunu belirledi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden işlemleri tamamlanan E.D. ve S.Ç., sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gözaltındaki diğer 3 kişinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Tecavüz ettiler

Olay yerinde yapılan incelemelerde prezarvatif de ele geçiren ekipler cinayetle birlikte olayda tecavüz olduğunu da belirledi. Gülçin Kanık’ın ailesinden de DNA örneği alınacağı belirtildi.

Delilleri karartmak için de yaktılar

Şüphelilerin deniz yoluyla Didim’den Yunan adalarına geçmesine yardımcı olacaklarını söyledikleri Kanık’ı, parasını aldıktan sonra öldürdükleri ve delilleri ortadan kaldırmak için de Kanık’ın cesedini yaktıkları üzerinde duruluyor.