Yozgat'ta dehşet: Eşini, kayınbabasını ve kayınvalidesini öldürüp canlı yayında intihar etti

Yozgat'ta 24 yaşındaki damat, ayrı yaşadığı eşi ile kayınpederi ve Zeynep Özçay'ı öldürdükten sonra arazide intihar ederek yaşamına son verdi.

Yozgat'ta dehşet: Eşini, kayınbabasını ve kayınvalidesini öldürüp canlı yayında intihar etti

Yozgat’ın Aydıncık İlçesi Dereçiftlik Köyü’nde 24 yaşındaki Sıddık Gököz, ayrı yaşadığı eşi Özlem Gököz ile kayınpederi İsmail ve kayınvalidesi Zeynep Özçay’ı av tüfegiyle öldürdü. Katliamın ardından Facebook üzerinden canlı yayın yapıp, pişman olduğunu söyleyen Sıddık Gököz de arazide intihar ederek yaşamına son verdi

DHA‘nın haberine göre olay, ilçeye bağlı bağlı Dereçiftlik Köyü’nde meydana geldi. Özlem Gököz, bir süre önce geçimsizlik nedeniyle eşi Sıddık Gököz’ü terk edip, ailesinin evine yerleşti.

1.5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediklerini iddia eden Sıddık Gököz, akşam saatlerinde tüfekle kayınpederinin evini bastı. Gököz, eşi Özlem Gököz ile kayınpederi İsmail ve kayınvalidesi Zeynep Özçay’ı tüfekle vurup öldürdükten sonra kaçtı.

Canlı yayın yaptı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden canlı yayın yapıp “Allah’ım beni affet. Yoruldum artık. Dayanacak gücüm kalmadı. Dünyamı yıktılar benim.” ifadelerini kullanarak, pişman olduğunu söyleyen Sıddık Gököz, arazide tüfekle intihar etti.