Yönetmen Kemal Uzun bıçaklanarak öldürüldü

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), Şile’deki evinde başına beysbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü.

Yönetmen Kemal Uzun bıçaklanarak öldürüldü

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), Şile’deki evinde başına beysbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü. Uzun’u, yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alan O.A.’nın öldürdüğü belirlendi.

Ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile’deki evinde korkunç bir cinayete kurban gitti. Gelen ihbar üzerine harekete geçen polisler, kapıyı kırarak girdikleri evde Yönetmen Uzun’un başı beyzbol sopasıyla ezilmiş ve sırtında bir bıçak saplanmış görüntüsüyle karşılaştı. Uzun’un cep telefonu ve cüzdanı alınmış, otomobili de bahçede yoktu.

Polis, olayla ilgili çalışmaya başlarken, kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda cinayeti O.A’nın gerçekleştirdiğini belirledi. O.A, Beylikdüzü’nde gözaltına alındı. Üzerinden Uzun’un cep telefonu çıktı. Cüzdanını ise nereye attığını hatırlamadığını söyledi. Otomobili bıraktığı yeri tarif etti. Polis otomobili de buldu.

Uzun’u, yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alan O.A.’nın öldürdüğü belirlendi.  O.A gözaltına alındı.

Mustafa Kemal Uzun, Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet filmlerinin de aralarında bulunduğu 49 dizi ve filmin yönetmeni, ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi idi.