Yine Metro Turizm: Metrobüse çarptı, 7 yolcu yaralandı

Küçükçekmece'de Metro Turizm'in servis aracı, seyir halindeki metrobüse çarptı.

Yine Metro Turizm: Metrobüse çarptı, 7 yolcu yaralandı

Adı sürekli kaza ve taciz haberleri ile anılan seyahat firması Metro Turizm’in bu kez servis aracı metrobüse çarptı. İstanbul Küçükçekmece’de yaşanan olayda, Metro Turizm’in servis aracının metrobüs durağında seyir halinde olan metrobüse çarpması sonucu 7 kişi yaralanırken, kaza nedeniyle metrobüs yolu da çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Küçükçekmece’de bu sabah 09.00 sıralarında meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, Metro Turizm’in Topkapı istikametinde seyir alan 34 YK 1692 plakalı servis aracı, Küçükçekmece metrobüs durağında seyir halinde olan metrobüse çarptı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Metrobüste bulunanlardan 7’si yaralandı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi metrobüs içinde yaparken polis ekipleri de trafiği kontrol altına aldı. Yaralanan 7 kişi metrobüste yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alınarak tedavi edilmek üzere çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Bu sırada metrobüste bulunan diğer vatandaşlar ise tahliye edildi.