Yiğit Bulut: Erdoğan'a bir şey olursa 100 yıl hiç kimse rahat kahvaltı bile edemez

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Jöleli" lakaplı Başdanışmanı Yiğit Bulut, bu kez tüm dünyayı 'korku' saldı.

Yiğit Bulut: Erdoğan'a bir şey olursa 100 yıl hiç kimse rahat kahvaltı bile edemez

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Jöleli” lakaplı Başdanışmanı ve Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Bulut,  “Erdoğan’a en ufak bir zarar gelmesi halinde tüm dünyanın tehdit altında olacağını” öne sürdü.

TRT’deki “Derin Analiz” programında konuşan Bulut, AB ülkeleri ve ABD’nin Türkiye’ye yönelik bazı yasaklarına değinirken, “Eğer Recep Tayyip Erdoğan’ın kılına zarar gelirse ne Amerika, ne Avrupa ne de diğer coğrafyada hiç kimse rahat kahvaltı bile edemez” ifadelerini kullandı.

Yiğit Bulut, “Türkiye tam ayağa kalkarken finansal ekonomik sosyoloji anlamında tam bağımsızlık yolunda ilerlerken eğer bu yolu açmaya çalışanlara birşey olursa eğer bu yolu açma yolunda ilerleyen başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu yolda ilerleyenlere bir şey olursa önümüzdeki 100 yıl içinde hiçbir coğrafyada hiç kimse bir sabah kahvaltısı bile edemez.” dedi.

“Arkasında Almanya var”

ABD’nin Türkiye’nin de aralarında olduğu 8 ülke uçaklarında cep telefonundan büyük elektronik cihazlara kabin yasağı getirmesini de değerlendiren Bulut, Trump-Merkel görüşmesinden hemen sonra alınan kararın arkasında Almanya’nın olabİleceğini iddia etti.