Yeni Bakan Sarıeroğlu'ndan açıklama: 'Beyaz' bir sayfa açtı, Twitter onaylı hesabını reddetti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na atanan AKP Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, kapattığı Twitter hesabıyla ilgili açıklama yaptı.

Yeni Bakan Sarıeroğlu'ndan açıklama: 'Beyaz' bir sayfa açtı, Twitter onaylı hesabını reddetti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na atanan AKP Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, sosyal medyada dolaşıma sürülen ve kendi hesabından paylaşılan Fethullah Gülen ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkındaki Twitter mesajlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Kabine değişikliği kapsamında Mehmet Müezzinoğlu’nun yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na getirilen Sarıeroğlu, Erdoğan’ı eleştiren ve Fethullah Gülen’den paylaşımlar yaptığı Twitter hesabını dün yoğun şekilde haberlerinin yapılması üzerine kapattı, bir başka Twitter hesabı açtı.

Yazılı bir açıklama yapan Sarıeroğlu, sözkonusu ‘önceki’ @jsarieroglu adlı hesabın Twitter tarafından onaylandığını gösteren “mavi tik” simgesi bulunmasına rağmen kendisine ait olmadığını öne sürdü.

Yeni bakan, dün açtığı hesabından hesabından yaptığı açıklamasında, “Medyada haberlere konu edilen mesajların niçin ve hangi amaçla atıldığı bellidir. Buna rağmen, şahsımla ilgili kasıtlı olarak yanıltıcı haberler yapanların ve yayanların iyi niyetli olmadıklarını belirtmek istiyorum. Hukuki haklarım saklı kalmak kaydıyla, durumu kamuoyunun bilgisine ve vicdanına sunuyorum” dedi.