Yemen Ordusu, Suudi Arabistan'ın güneyini vurdu!

Yemen Ordusu ve Ensarullah Hareketi’ne bağlı birlikler, Suudi Arabistan’ın güneyinde bulunan Necran, Asir Bölgesi ve Cizan’da stratejik hedeflere yönelik bir saldırı düzenledi. Yemen’li askeri bir kaynağın Al-Masirah kanalında aktardığı bilgiye göre, Yemen Ordusu ve Ensarullah Hareketi’ne bağlı birliklerin düzenlediği ve Katyusha füzelerinin kullanıldığı saldırı sonucu Necran’da bulunan al-Horam askeri üssü vuruldu. Suudi Arabistan’ın 2015 yılından... View Article

Yemen Ordusu, Suudi Arabistan'ın güneyini vurdu!

Yemen Ordusu ve Ensarullah Hareketi’ne bağlı birlikler, Suudi Arabistan’ın güneyinde bulunan Necran, Asir Bölgesi ve Cizan’da stratejik hedeflere yönelik bir saldırı düzenledi.

Yemen’li askeri bir kaynağın Al-Masirah kanalında aktardığı bilgiye göre, Yemen Ordusu ve Ensarullah Hareketi’ne bağlı birliklerin düzenlediği ve Katyusha füzelerinin kullanıldığı saldırı sonucu Necran’da bulunan al-Horam askeri üssü vuruldu.

Suudi Arabistan’ın 2015 yılından beri Yemen’de düzenlediği saldırılar sonucu, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 14,300 Yemen vatandaşı hayatını kaybetti.