VİDEO | Yatağımıza da giriyorlar: Cinsel münasebet sırasında eşekler gibi soyunmayın

Oruç dayağı'nı savunan sözleriyle hatırlanan gerici Cevat Akşit, bu kez 'sevişme adabı'yla ilgili fetva verdi.

VİDEO | Yatağımıza da giriyorlar: Cinsel münasebet sırasında eşekler gibi soyunmayın

AKP gericiliğiyle birlikte hemen her gün bir başka gericinin ‘fetva’ verir hale geldiği Türkiye’de bugün de, daha önce ‘oruç dayağı’nı savunan skandal sözleriyle bilinen ilahiyatçı Prof. Dr. M.Cevat Akşit’in ‘sevişme’yle ilgili sözleri gündem oldu.

Gerici ismin Tv5 televizyonundaki ‘seks’ konulu konuşmasında “Cinsel münasebet esnasında affedersiniz eşeklerin yaptığı gibi tamamen soyunmayın. Çünkü orada melekler vardır, siz soyunursanız melekler dışarıya çıkar, şeytan da odada tek kalır ve oluşacak çocukta şeytanın nasibi olur” ifadelerini kullandı.

İşte o konuşma:

 

Akşit’in geçtiğimiz ramazan ayında da TV8’deki konuk olarak katıldığı ramazan programında sarfettiği akıl almaz sözleri Manifesto‘nun dikkatiyle gündem olmuştu. Akşit, programda regl dönemlerinde oruç tutmayan kadınların sokakta yemek yemeleri hakkında, “O hayızlı kadınlar da biz tutmuyoruz diye sokakta bir şey yiyemezler. Dayak yerler ha bak. Dinen dayak yerler. Gizli yesinler” demişti. Skandal sözlerin ardından RTÜK soruşturma başlatmıştı.

http://gazetemanifesto.com/2017/06/06/video-acunun-kanalinda-seriat-propagandasi-ramazanda-sokakta-yemek-yiyenler-dayak-yer/