Yandaş yazara göre “atlet” ve “komünist” sözleri AKP'nin dili değilmiş!

Havuz medyasına bağlı Star gazetesinde yazıları yayınlanan Ahmet Taşgetiren, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafına yönelik eleştirilerinin ve komünistlere yönelik “vatansever değildir” sözlerinin “AKP dili olmadığı”nı söyledi. Taşgetiren bugün Star gazetesinde çıkan köşe yazısında şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseten söyledi ama bana pek ‘Ak Parti dili’ gibi gelmedi. Şunlar:  ‘Atatürk’ün... View Article

Yandaş yazara göre “atlet” ve “komünist” sözleri AKP'nin dili değilmiş!

Havuz medyasına bağlı Star gazetesinde yazıları yayınlanan Ahmet Taşgetiren, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafına yönelik eleştirilerinin ve komünistlere yönelik “vatansever değildir” sözlerinin “AKP dili olmadığı”nı söyledi.

Taşgetiren bugün Star gazetesinde çıkan köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseten söyledi ama bana pek ‘Ak Parti dili’ gibi gelmedi. Şunlar: 

‘Atatürk’ün fanilalı fotoğrafı var mı?’

‘Yıllarca havalimanı dendi, bunlar ‘istemezük’ dedi, kim bunlar? Komünistler, komünistler. Bu komünistler, sol görüşlüler vatansever değildir.’

Siz ne dersiniz?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafını eleştirmiş, “Bu benim vatandaşıma hakarettir” diyen Erdoğan, “Sen Atatürk’ü böyle atletle, yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu?” ifadesini de kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı konuşmasında “komünistleri” hedef alarak “Yıllarca havalimanı dendi, şimdi denizin üzerine havalimanı yapıyoruz, bunlar ‘istemezük’ diyorlar. Kim bunlar, komünistler. Artvin ve Rize’yi kucaklayacak bu havalimanı. Bunlar ‘istemezük’ diyor. Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever değildir, milliyetperver değildir. Bunlar bu tür hizmetleri verdiğin zaman çılgına dönüyorlar” demişti.