X-Men serisinin yönetmenine cinsel taciz suçlaması

X-Men serisinin 4 filminin yanı sıra ‘Olağan Şüpheliler’ ve ‘Süpermen Dönüyor’ gibi ünlü filmleri yöneten ABD’li yönetmen Bryan Singer 18 yaşından küçük bir erkeğe cinsel saldırı ile suçlanıyor. Seattle kentindeki mahkemeye sunulan belgeye göre, 2003 yılında Singer zengin bir arkadaşının özel yatındaki parti sırasında o dönem 17 yaşında olan Cesar Sanchez-Guzman’a cinsel saldırıyla suçlandı. Olayın... View Article

X-Men serisinin yönetmenine cinsel taciz suçlaması

X-Men serisinin 4 filminin yanı sıra ‘Olağan Şüpheliler’ ve ‘Süpermen Dönüyor’ gibi ünlü filmleri yöneten ABD’li yönetmen Bryan Singer 18 yaşından küçük bir erkeğe cinsel saldırı ile suçlanıyor.

Seattle kentindeki mahkemeye sunulan belgeye göre, 2003 yılında Singer zengin bir arkadaşının özel yatındaki parti sırasında o dönem 17 yaşında olan Cesar Sanchez-Guzman’a cinsel saldırıyla suçlandı.

Olayın ardından Singer’ın Sanchez-Guzman’a ‘sessiz kalması karşılığında Hollywood’da aktörlük konusunda yardımcı olacağını’ söylediği, ayrıca genci olay hakkında konuşması halinde ‘ona kimsenin inanmayacağını ve kariyerini mahvedebilecek insanları tanıdığını’ söylediği öne sürüldü.