VİDEO | Üsküdar'da zabıta terörü: Darp edildi, baygınlık geçirdi, gözaltına alındı...

AKP’li Üsküdar Belediyesi’nin zabıtaları tezgahına el koymak istedikleri bir kadın seyyar satıcıyı darp etti, baygınlık geçirmesine neden oldu. Olay dün 23.30 sıralarında Üsküdar Güzeltepe Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, kamyonetiyle cadde kenarında bezelye satan Reyhan K.’yı, bölgedeki bazı esnaflar belediyeye şikayet etti. Ekipler seyyar satıcıya ait kamyoneti caddeden kaldırmak ve bezelyelere el koymak için harekete geçti.... View Article

VİDEO | Üsküdar'da zabıta terörü: Darp edildi, baygınlık geçirdi, gözaltına alındı...

AKP’li Üsküdar Belediyesi’nin zabıtaları tezgahına el koymak istedikleri bir kadın seyyar satıcıyı darp etti, baygınlık geçirmesine neden oldu.

Olay dün 23.30 sıralarında Üsküdar Güzeltepe Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, kamyonetiyle cadde kenarında bezelye satan Reyhan K.’yı, bölgedeki bazı esnaflar belediyeye şikayet etti. Ekipler seyyar satıcıya ait kamyoneti caddeden kaldırmak ve bezelyelere el koymak için harekete geçti. Reyhan K.’ya müdahale eden zabıta ekipleri, bıçaklı direnişle karşılaştı. Yaşanan arbedede zabıta memuru Ş.G.’nin elinden yaralandığı iddia edilirken, yaklaşık 10 zabıtanın sert şekilde müdahale ettiği Reyhan K. baygınlık geçirdi.

O anlar amatör kamera tarafından kaydedildi:

Darba uğrayan Reyhan K.’nın bir de olayın ardından polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Zabıtalar açığa alındı

Üsküdar Belediyesi’nden de açıklama geldi. Açıklamada, Reyhan K.’yı darp eden iki zabıta hakkında soruşturma başlatıldığı ve soruşturma sonuçlanana kadar da açığa alındıkları belirtildi.