VİDEO | Tarikat liderinden Alevilere tehdit!

AKP eliyle beslenip büyütülen cemaat ve tarikatlar her gün bir başka skandal açıklamayla gündeme girmeye devam ediyor.

VİDEO | Tarikat liderinden Alevilere tehdit!

Yasadışı olmalarına rağmen AKP gericiliğinin eliyle beslenip büyütülen cemaat ve tarikatlar her gün bir başka skandal açıklamayla gündeme girmeye devam ediyor.

Şaibeli referandumdan sonra “1. Türkiye Cumhuriyeti son buldu, 2. Osmanlı kuruluyor, onun başı da Tayyip Bey birinci padişahımız olarak gözüküyor” şeklinde hilafet ve şeriat özlemini açıkça dile getiren sözleriyle gündeme gelen ‘Uşşaki’ isimli tarikatın lideri ‘Fatih Nurullah’ isimli kişi, bu kez CHP’nin ‘Adalet Yürüyüşü’ nedeniyle Alevilere tehdit savurdu.

Nurullah, ‘Nurani TV’ adlı yayın organlarından paylaşılan konuşmasında yürüyüşe katılacak Alevi vatandaşları “Alevi kardeşlerimize mesajlar gidiyormuş, İstanbul’a geldiğimizde hazırlıklı olun diye. Burdan kendilerine söylüyorum böyle bir şeyi denemesinler. Biz böyle bir şeye papuç bırakmayız, bu millet zaten gergin, sınırları zorlamasınlar yoksa kendileri zararlı çıkar” diyerek tehdit ediyor.

 

http://gazetemanifesto.com/2016/10/05/video-gericilerden-akil-almaz-sozler-turkiye-cumhuriyeti-son-buldu-tayyip-bey-birinci-padisah/