VİDEO | Sedat Peker, İsmailağa, Ultraslan ve çocuklar: AKP Türkiyesi bu görüntülerde buluştu...

Çete reisi Sedat Peker, İsmailağa cemaati ve Ultraslan lideri Sebahattin Şirin bir araya geldi.

VİDEO | Sedat Peker, İsmailağa, Ultraslan ve çocuklar: AKP Türkiyesi bu görüntülerde buluştu...

AKP’ye yakınlığıyla bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İsmailağa cemaati bağlantılı ‘Dirayetli Toplum Geliştirme Derneği’ isimli gerici yapılanmanın başkanı Nezir Yıldız’ı ziyarette bulundu. Ziyarette Sedat Peker’e ultrAslan tribün lideri Sebahattin Şirin de katıldı.

Ziyarette Peker derneği gezerek bilgi aldı. Daha sonra ise cemaat mensupları ile birlikte henüz 8-9 yaşlarındaki çocuklarla kılınan ikindi namazının ardından yapılan duaya geçildi. Sık sık Sedat Peker’in katıldığı toplantılarda boy göstermesiyle bilinen Muhammed Gül isimli İsmailağa mensubu ‘hoca’nın duasında, Türkiye’nin Osmanlı dönemine duyulan özlem ifade edilirken, “Yarabbi Türkiyemizi şeriatta tarikatta önder eyle” ifadeleri kullanıldı.

Program sonrası yapılan basın açıklamasında da, yapılan görüşmede “Büyük Türkiye İmparatorluğu” için karşılıklı yapılabileceklerin ele alındığı belirtildi.

Bir çete reisi, bir tribün lideri ve cemaat mensuplarının çocukları da aralarına katıp bir araya gelerek ettikleri ‘şeriat’ duası, AKP Türkiyesi’nde gericiliğin geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte zirayet fotoğrafı ve ‘dua’dan görüntüler: