VİDEO | Ramazan'ın ilk 'oruç' saldırısı: Restoranda yemek yiyen baba oğlu hedef aldılar

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki İDO iskelesindeki bir restoranda gericiler, masada yemek yiyen baba-oğula "oruç dayağı" attı.

VİDEO | Ramazan'ın ilk 'oruç' saldırısı: Restoranda yemek yiyen baba oğlu hedef aldılar

Bursa’nın Mudanya ilçesindeki İDO iskelesindeki bir restoranda gericiler, masada yemek yiyen baba oğula “oruç dayağı” attı.

Mudanya’da İDO iskelesindeki “Tadında Anadolu” isimli lokantada yemek yiyen baba ve oğul, “oruç tutmadıkları “gerekçesiyle 4 kişilik gerici bir grubun saldırısına uğradı.

İskeledeki lokantada yemek yiyen baba ve oğul, yanlarından geçerken imalı şekilde “afiyet olsun” diyen gericilere tepki gösterdi. Gericiler ise, ‘seferi’ olduklarını ve bu yüzden oruç tutamadıklarını söyleyen baba ve oğula “O zaman öyle milletin gözü önünde yemeyeceksiniz” diye sözlü tacizde bulundu. Bununla yetinmeyen gericiler, yemek yedikleri için sataştıkları baba ve oğula önce su atarak, daha sonra da yumrukla saldırıya geçti. Yumruklama sonucu babanın burnunda kanama olduğu görülürken, oğlunun yüzünde de morluklar oluştu.

Öte yandan “Tadında Anadolu” isimli mekan sahibi ise, saldırıya uğrayan baba ve oğula yardım bile etmeyip kayıtsız davrandı.

Yaşananlar olay yerinde bulunan bir yurttaş tarafından böyle kayda alındı: