VİDEO | Müjdat Gezen'den bakanlara ve valiye: Siz insan mısınız?

Müjdat Gezen, kundaklama girişiminin ardından Bakanlıklar'dan ve Valilik'ten arayan olmamasını "Siz insan mısınız?" diyerek kınadı.

VİDEO | Müjdat Gezen'den bakanlara ve valiye: Siz insan mısınız?

Müjdat Gezen, Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yapılan kundaklama girişiminin ardından Bakanlıklar’dan ve Valilik’ten arayan olmamasını “Siz insan mısınız?” diyerek kınadı.

Halk TV’de Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına konuk olan usta sanatçı, kundaklama olayından sonra kendisini İstanbul Valisi, Kültür Bakanı ya da Milli Eğitim Bakanı’nın aramadığını belirtti. Gezen, “İnsanlığını Yitirirken” adlı kitaptan bir örnekle İstanbul Valisi, Kültür Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı’na “Siz insan mısınız?” diye bir soru yönelterek serzenişte bulundu. Gezen sorusunu daha sonrasında da “Tabi ki insansınız. İki kaşınız iki gözünüz var. İnsan bir telefon açar. Der ki ‘Siz bize bağlısınız. Ben de Milli eğitim müdürünün sekreterinin sekreteri ve çaycısıyım’. Adam meşguldür. Çalışıyorlar çünkü bu ara! Epey çalışır bunlar” diyerek tamamladı.