VİDEO | Las Vegas'ta konser silahlarla tarandı: Ölü ve yaralılar var

ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentindeki bir açık hava konserinee otomatik silahlarla düzenlenen saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı var. Amerika’nın Sesi‘nin aktardığına göre, yerel saatle 22.30 civarında olduğu bildirilen saldırıda otomatik silah kullanıldı. Saldırı anında yaşananlar ise amatör kamera tarafından böyle görüntülendi: http://gazetemanifesto.com/wp-content/uploads/2017/10/ykaBJOWrflB-ibQm.mp4   Saldırganın uluslararası terör örgütleriyle bağı bulunamadı Las Vegas emniyeti,... View Article

VİDEO | Las Vegas'ta konser silahlarla tarandı: Ölü ve yaralılar var

ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentindeki bir açık hava konserinee otomatik silahlarla düzenlenen saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı var.

Amerika’nın Sesi‘nin aktardığına göre, yerel saatle 22.30 civarında olduğu bildirilen saldırıda otomatik silah kullanıldı.

Saldırı anında yaşananlar ise amatör kamera tarafından böyle görüntülendi:

 

Saldırganın uluslararası terör örgütleriyle bağı bulunamadı

Las Vegas emniyeti, saldırıda 58 kişinin öldüğü, 515 kişinin yaralandığını bildirdi. Saldırıyı IŞİD üstlenmiş olmasına rağmen olayın henüz terör bağlantısının olmadığı ancak soruşturmanın süreceği belirtildi.

Saldırganın kimliği belli oldu

Las Vegas’taki saldırıyı 64 yaşındaki Stephen Paddock’un gerçekleştirdiği açıklandı.

Saldırganın yanında yer alan Marilou Danley adlı kadın da aranıyor.

Terör bağlantısı yok

Las Vegas Şerifi, olayı gerçekleştiren saldırganın herhangi bir terör örgütüne bağlı olmadığını düşündüğünü açıkladı.

Las Vegas Polis Departmanı yaptığı açıklamada, şu anda başka bir saldırgan olduğunu düşünmediklerini söyledi. Ancak saldırganın adına kayıtlı iki aracın plakaları ve markaları medyaya duyuruldu ve bu araçların arandığı ifade edildi.