VİDEO | Komünist başkandan 1. Uluslararası Sanat Günleri'ne çağrı: Bu davet bizim...

Dersim'in Ovacık Belediyesi'nin komünist başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Uluslararası Ovacık Sanat Günleri Festivali için bir çağrı videosu yayınladı.

VİDEO | Komünist başkandan 1. Uluslararası Sanat Günleri'ne çağrı: Bu davet bizim...

Dersim’in Ovacık Belediyesi’nin komünist başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Ovacık’ta ilk kez düzenlenecek Uluslararası Ovacık Sanat Günleri Festivali için bir çağrı videosu yayınladı.

Ovacık Belediyesi, 24-30 Temmuz tarihleri arasında 1. Uluslararası Sanat Günleri’ne ev sahipliği yapacak. Türkiye’den bir çok sanatçı, sinemacı, yazar, gazetecilerin de yer alacağı 1. Uluslararası Ovacık Sanat Günleri’nde sinemadan, tiyatroya ve müziğe kadar bir çok alanda etkinlik gerçekleştirilecek.

Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, etkinlikle ilgili çağrı videosunda “1. Uluslararası Ovacık Sanat Günleri, kültür sanat ve felsefenin geleceğe düşen ışığı ile, kadim halkların tarihsel birikimleri ile, resmin sarı sıcak renkleri ile, rüzgarın uğultusu müzik ile, doğanın vicdanı dil ile, aşkın hürmeti semah ile ‘bir orman gibi kardeşçesine’ diyen dostları ile buluşuyor. Doğa içinde sanat yolculuğu, 24-30 Temmuz tarihleri arasında Ovacık’ta başlıyor. Bu davet bizim!” ifadelerini kullandı.

https://www.youtube.com/watch?v=AgaXUweKCRE&feature=youtu.be

 

Festival programı ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.