VİDEO | "Kanınızda duş alacağız" diyen Sedat Peker'in seçimi de belli

Başkanlık sistemine "Evet" kampanyasına organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den de destek geldi.

VİDEO |

Başkanlık sistemini içeren anayasa değişikliğine  “Evet” kampanyasına organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den de destek geldi.

Sosyal medyanın önde gelen Ak Troller’inden Taha Ün’ün davetine cevap olarak, yayınladığı video ile “Evet” diyeceğini açıklayan Peker, “15 Temmuz’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün üyelerine karşı nasıl ki sokaklarda olduysak, referandumu yapmamak adına sokaklara çıkan birileri olursa, onları sokaklarda bekliyor olacağımızı şimdiden özellikle söylemek isterim” ifadelerini kullanarak da tehdit savurdu.

Peker daha önce de “Bu suça ortak olmayacağız” diyen 1128 akademisyeni hedef alarak “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızda duş alacağız” demişti.

Peker’in Taha Ün’e ithafen yaptığı “Başkanlığa Evet” açıklaması şöyle:

“Aslan kardeşim, mesajını aldım. Gazete patronlarının, basın kuruluşu sahiplerinin geçmişte olduğu gibi elleri cebinde pijamalarıyla liderlerimizi evlerinde karşılayamaması için, bu ülkenin onurlu bir vatandaşı olduğumdan dolayı mutlaka ‘Evet’ diyeceğim. Tüm dünya mazlumlarına umut olmuş bir Türkiye’nin, kolalisyon hükümetlerinin elinde çürümemesi ve o ulusların da umutlarını kaybetmemesi adına mutlaka ‘Evet’ diyeceğim.

Türk – İslam davasının lideri cennet mekan Alparslan Türkeş’in, gençliğimizin efsane isimlerinden Muhsin Yazıcıoğlu başkanın isteği ve savunduğu fikir olduğu için partili cumhurbaşkanlığı sistemine mutlaka vefa duygumdan dolayı ‘Evet’ diyeceğim. Mahkeme-i kübrada onlarla karşılaştığım zaman gösterdiğim vefadan dolayı utanç içinde asla onlara karşı olmayacağım.