VİDEO | Kadın öğretmene lojmanda saldırı

Maraş'ta bir kadın öğretmen, kaldığı lojmanın önünde bir grubun saldırısına uğradı.

VİDEO | Kadın öğretmene lojmanda saldırı

Maraş’taki Göksun Fen Lisesi’nde görev yapan ve okulun lojmanında kalan bir kadın öğretmen, lojman önünde bir grubun saldırısına uğradı.

Olay, geçen 17 Ağustos gecesi, Göksun Fen Lisesi Pansiyonu’nda meydana geldi. Yetiştirme ve Destekleme Kursu için pansiyonda kalan öğrencilere, 5- 6 kişilik bir grup saldırdı. Bu sırada sesleri duyan yönetici öğretmen Özgen Adıyeke, aşağıya indi. Gruptan biri öğretmene yumrukla saldırdı. Yüzüne aldığı yumrukla sendeleyen kadın öğretmene hemen ardından bir başkası uçan tekmeyle saldırdı.

Bunun üzerine öğrenciler öğretmen Adıyeke’yi korumak için araya girdi, ancak  T.A. ile Ü.S. adında 2 öğrenci de gruptakiler tarafından tartaklandı.

Yakalama kararı

Göksun Fen Lisesi’nde görevli matematik öğretmeni Ögden Adıyeke ve pansiyonda kalan öğrenciler, saldırganlardan şikayetçi oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını belirterek, “Alkollü 5- 6 kişilik bir grup pansiyona geliyor. Öğretmen arkadaşımız sesler üzerine aşağıya indiğinde saldırıya uğruyor. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı ve öğretmenimiz de şikayetçi oldu” dedi.

İşte saldırı anları: