VİDEO | İstanbul Arel Üniversitesi'ne AKP'lilerin yaptığı çıkartmaya öğrencilerden büyük tepki!

İstanbul Arel Üniversitesi'ne AKP'lilerin "Evet" çalışması için yaptıkları çıkartmaya üniversite öğrencileri tepki gösterdi.

VİDEO | İstanbul Arel Üniversitesi'ne AKP'lilerin yaptığı çıkartmaya öğrencilerden büyük tepki!

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Kampüsü’ne başkanlık anayasası için “Evet” çalışması yapmak üzere ses araçları ile gelen ve üniversite öğrencisi olmadığı ortaya çıkan AKP’liler üniversite öğrencilerinin tepkisi ile karşılaştı.

Bugün öğlen saatlerinde AKP’nin yürüttüğü “Evet” çalışması için üniversite kampüsüne gelen AKP’liler ses aracından sesli propaganda ile birlikte stand açtılar ve bildirileri dağıtmaya başladılar. Aralarında üniversite öğrencisi olmadığı anlaşılan şahısların da olduğu topluluğa üniversite öğrencileri büyük tepki gösterdi.

Gösterilen tepki üzerine çıkan tartışmalar esnasında AKP’lilerin çevrede olayın görüntüsünü alan kişilerin de üzerine yürüdükleri ve “Ne çekiyorsun lan” dedikleri, bununla birlikte okulun özel güvenliklerinin ve sivil polislerin de “Evet” çalışması yapan AKP’lilerin çevresinde önlem aldıkları görüldü.

Tepkisini gösteren öğrenciler, kendileri hazırladıkları “Hayır” broşürlerini dağıttılar. Bu esnada olaya şahit olan diğer öğrenciler de duruma tepki gösterdiler ve “Hayır” broşürünün dağıtımına katıldılar.