VİDEO | İslâmcılığını Amerikancılıkla örtmeye çalışan Cem Küçük: Mavi Marmara'daki manyak tiplerle...

Cem Küçük katıldığı bir televizyon programında yaptığı yorumlar esnasında "Mavi Marmara'daki manyaklar" ifadesini kullandı.

VİDEO | İslâmcılığını Amerikancılıkla örtmeye çalışan Cem Küçük: Mavi Marmara'daki manyak tiplerle...

Hükümete ve Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ve ‘basın mensubu’ sıfatını taşıyan AKP’li Cem Küçük, Cemil Barlas ve Ümit Zileli ile katıldığı bir televizyon programında emperyalizm işbirlikçisi sözler sarfederek AKP’nin “Mavi Marmara’daki manyak tiplerle yolunu ayırması gerektiğini” ifade etti.

Türkiye’de siyasal İslâm’ın yaşadığı iç krizin somut örneklerinden biri olan Cem Küçük’ün sözleri aslında İslâmcıların önümüzdeki dönem emperyalizme daha fazla yanaşabilmek için, “radikal İslâm’la” sözde bir hesaplaşma içerisine gireceklerini göstermesi açısından ibretlik. Çünkü ABD emperyalizminin önümüzdeki dönem özellikle Ortadoğu’da uygulayacağı politikanın ağırlıklı “radikal İslâm ve İran karşıtlığı” üzerinden şekilleneceğine dair veriler bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde geçmişteki ‘FETÖ’ bağlantısı da Odatv tarafından yazılan Küçük, programda Erdoğan’ın, AKP’nin başına geri döndükten sonra “radikal İslamcılarla” ve “Mavi Marmara’daki manyak tiplerle” yolunu ayırması gerektiğini söyledi.

Cem Küçük, “Erdoğan bunları iyi yapar” diyerek, “FETÖ kavgası gibi” örneğini verdi.

Küçük, bu şekilde “Batı ile ilişkilerin” düzeleceğini öne sürerek, “kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman bir tip var, garip garip tipler var” diye konuştu.

Cem Küçük’ün sözleri şu şekilde:

“Aslında öyle demedim”

Programda ettiği sözler üzerine özellikle sosyal medya üzerinde İslâmcı cenahtan büyük tepki alan Cem Küçük, sonrasında attığı tweet’ler ile aslında öyle ifadeler kullanmadığını ve yanlış anlaşıldığını iddia etti, ancak emperyalizm yandaşlığı yapmayı da elden bırakmadı.

 

http://gazetemanifesto.com/2017/04/20/binali-yildirimin-ozel-kalem-mudurunden-cem-kucuke-hadsiz-kime-hizmet-ediyorsun/