VİDEO I Gericilerin hedefinde bu sefer erkek doktorlar var

Geçtiğimiz yıllarda hatırlanacağı üzere,  “Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder” açıklaması ile gündeme gelen gerici ve sapık Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul’un bu sefer hedefinde erkek doktorlar yer aldı. İnternet üzerinden yaptığı ‘açıklamasında’, “Bir erkek doktor nasıl olur da kadına doğum yaptırır? Hiç mi utanmanız yok, hiç mi namusunuz yok” diye konuştu. “Utanmaz... View Article

VİDEO I Gericilerin hedefinde bu sefer erkek doktorlar var

Geçtiğimiz yıllarda hatırlanacağı üzere,  “Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder” açıklaması ile gündeme gelen gerici ve sapık Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul’un bu sefer hedefinde erkek doktorlar yer aldı.

İnternet üzerinden yaptığı ‘açıklamasında’, “Bir erkek doktor nasıl olur da kadına doğum yaptırır? Hiç mi utanmanız yok, hiç mi namusunuz yok” diye konuştu.

“Utanmaz olmuşlar bunun adına doktorluk diyorlar bunun adı doktorluk değil, terbiyesizlik bu. Yerine göre de namussuzluk.  Sen ne biliyorsun, o doktorun kalbinden neler geçiyor, neler kim bilir? Neler planlıyor neler acaba? Belki de namussuzun ta kendisi. Doktor olunca her şey caiz mi oluyor. Erkek değil mi sonuçta, hadım mı olmuş bu doktor?” diye nefret saçmaya devam eden gerici Kuytul, sapkın düşüncelerini de böylelikle bir kez daha dillendirmiş oldu.

Ensar Vakfı’nda yaşanan çocuklara tecavüz olayında da, “Bu tür olaylar peygamberin cemaatinde de vardı” diyerek aklamaya çalışmıştı.