VİDEO | Havada 'mesaj' kavgası: THY uçağı karıştı

İstanbul-Bodrum/Milas uçağında bir çiftin kavgası olarak başlayan olay giderek büyüyüp tüm uçağı karıştırdı.

VİDEO | Havada 'mesaj' kavgası: THY uçağı karıştı

Atatürk Havalimanı’ndan kalkan İstanbul-Bodrum/Milas uçağında bir çiftin kavgası olarak başlayan olay giderek büyüyüp tüm uçağı karıştırdı.

Bu sabah İstanbul Atatürk Havavilanı’ndan kalkan TK 2508 sefer sayılı İstanbul-Bodrum/Milas uçağında; Özbekistanlı ve karı-koca oldukları öğrenilen çift arasında ‘mesaj’ nedeniyle başladığı iddia edilen bir kavga çıktı.

İddiaya göre; uçak kalktıktan bir kaç dakika sonra, eşinin telefonunda ‘beğenmediği’ bir mesajı gören kadın, birisi 7 diğeri 10 yaşındaki iki çocuğunun gözleri önünde kocasına önce bağırmaya ardından vurmaya başladı. Hosteslerin müdahalesiyle sakinleştirilmeye çalışılan kadın, kocasına vurmaya devam edince, kocası koltuğundan alınarak başka bir yere oturuldu. Kadın da lavaboya götürüldü.

Diğer yolcular müdahale etti

Öfkesi bir türlü dinmeyen kadın yerine geçince tekrar bağırmaya başlamadı. Bunun üzerine üzerine bu kez diğer yolcular tepki göstermeye başladı. Kadının İngilizce olarak ‘Beni aldattı… Ona gününü göstereceğim’ diye haykırışlarına devam etmesi ve uçakta bulunan diğer yolcuların çocuklarının da ağlamaya başlaması üzerine uçak personeli, kadını arka koltuğa götürüp plastik kelepçe taktı.

Bir yolcu fenalaştı

Kargaşa sırasında uçaktaki orta yaşlı bir yolcunun da fenalaştığı öğrenildi. Fenalaşan yolcu kokpit kısmına götürülerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Aldatıldığı iddiasıyla uçak inene kadar bağıran kadın, uçaktaki görevlilerle yolcuları da karşı karşıya getirdi. Personelin ‘kelepçe taktık daha ne yapalım’ diye yakınması da kameralara yansıdı. Olaylı uçuş, uçağın Milas Havalimanı’na inip kadının polislerce gözaltına alınmasıyla sona erdi.