VİDEO | Gericiler Atatürk'e hakarette yarışa girdi: 1938'de geberen p.ç...

Dinciler Atatürk'e yeni hakaret ve küfür dolu açıklamalarıyla gündeme oturmaya devam ediyor.

VİDEO | Gericiler Atatürk'e hakarette yarışa girdi: 1938'de geberen p.ç...

AKP gericiliğinden aldıkları güçle Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlıklarını ortaya koymak için birbiriyle adeta yarışan giren dinciler yeni hakaret ve küfür dolu açıklamalarıyla gündeme oturmaya devam ediyor.

TVNet’te eski Fethullahçı Mustafa Armağan’ın da sunucusu olduğu “Derin Tarih” isimli programda Atatürk’e edilen hakaretlerden sonra bugün de, AKP’li yıllar ile birlikte palazlanıp adını ve faaliyetlerini yaygınlaştıran dinci gerici yapılardan Nur Cemaati’nin “Okuyucular” kolunun “hocalarından” Hasan Akar’ın infial uyandıracak sözleri ortaya çıktı.

Akar görüntülerde Atatürk hakkında “1938’de geberen p.ç” ve annesi Zübeyde hanım için “Annesi resmi kayıtlarda genelevde çalışıyor” gibi skandal ifadeler kullanıyor.

Ortaya çıkan videoda, kullandığı skandal ifadelerle ilgili olarak “Merak etmeyin, 98’de faturasını ödedim” diyen Akar, Atatürk’ün “Ali Rıza efendi değil, ‘Abdüş’ denen bir adamın” oğlu olduğunu iddia ediyor.

Sözkonusu cemaatin son dönemde polis ve bürokrasi içerisinde örgütlenirken, Gülencilerin tasfiyesinin ardından devlet içindeki ağırlığını artırdığı biliniyor.

İşte Akar’ın skandal ifadeleri: