VİDEO | Erdoğan 'Hayır' çadırında olay çıkardı: Genel Başkanınız da yalancı, siz de yalancısınız!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de CHP'nin 'hayır' çadırına uğradı. Erdoğan, kurulan çadıra girerek içeridekilerle yaklaşık 15 dakika konuştu.

VİDEO | Erdoğan 'Hayır' çadırında olay çıkardı: Genel Başkanınız da yalancı, siz de yalancısınız!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer’de CHP’nin ‘hayır’ çadırına uğradı. Erdoğan, kurulan çadıra girerek içeridekilerle yaklaşık 15 dakika tartıştı.

Erdoğan, Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere öğle saatlerinde Tarabya Köşkü’nden çıktı. Erdoğan, önce Hacıosman Metro istasyonu yanında kurulan ‘evet’ standını ziyaret etti, daha sonra ise ‘evet’ standının hemen yakınında kurulan ‘hayır’ standını ziyaret etti.

CHP’lilerle tartıştı, “Yalancısınız” deyip gitti

CHP’nin çadırında yaklaşık 15 dakika kalan Erdoğan burada partili görevlilerle tartıştı. Çadırdaki görevlilerle bir çok konuda polemiğe giren Erdoğan’ın sözlerinde miting meydanlarında anlattıklarının neredeyse bire bir aynısını tekrarladığı dikkat çekti.

‘Evet’ için ikna edemediği partililere “Sizin başkanınız yalancı” diyerek çıkışan Erdoğan, “Genel Başkanımız burada yok. Ona hakaret ediyorsunuz.” cevabını alırken, bu arada konuşmaları çeken Sarıyer Belediyesi kamerasına da Erdoğan’ın korumaları “Kapatın kapatın” diyerek müdahale etti.

Çadırda CHP’li bir başka kadının “Burada kadınlara da hakaret ediyorsunuz” itirazına Erdoğan, “Genel Başkanınız da yalancı, siz de yalancısınız” diyerek sinirli bir şekilde cevap verdi.

Kadının “Asıl siz yalan söylüyorsunuz” sözlerine sinirlenen Erdoğan, çadırı terk etti.

İşte o görüntüler:

http://gazetemanifesto.com/2017/03/28/erdogandan-hayir-cadirindaki-tartismasiyla-ilgili-aciklama/