VİDEO | Doktordan tuhaf evlenme teklifi: Gözaltı yapıldı, kelepçe takıldı

Zonguldak'ta bir doktorun hemşire sevgilisine yaptığı evlenme teklifi akıllara durgunluk verdi.

VİDEO | Doktordan tuhaf evlenme teklifi: Gözaltı yapıldı, kelepçe takıldı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki özel bir hastanede doktor 41 yaşındaki Uğur Kurt, aynı hastanede hemşire olarak görev yapan sevgilisi 24 yaşındaki Ayşenur Arslan’a tuhaf bir evlenme teklifinde bulundu.

Özel hastanede görev yapan Dr. Uğur Kurt, 5 yıldır birlikte olduğu hemşire Ayşenur Arslan’ın, düğün ve nikah tarihlerini almalarına rağmen “sürpriz” evlenme teklifi beklediğini öğrendi. Bunun üzerine plan yapan Dr. Kurt, senaryo gereği Arslan ile birlikte restoranda yemek yedikleri sırada kendilerini sivil polis olarak tanıtan arkadaşları geldi ve onu sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alacaklarını söyledi. Bunun üzerine şok olan Ayşenur Arslan, sevgilisinin elinden tutarak gözaltına alınmasına engel olmaya çalıştı.

Polis olduklarını söyleyen arkadaşlarının koluna girerek restorandan çıkardığı Dr. Uğur Kurt’a ekip otosuna bindirilmek istendiği sırada kelepçe takılacağını gören Ayşenur Arslan, “Ya neden kelepçe takıyorsunuz? Aşkım sen neden böyle duruyorsun” diyerek tepki gösterdi ve ağlamaya başladı. Dr. Uğur Kurt ise oyunu daha fazla uzatmayarak elinde sakladığı nişan yüzüğü ile Ayşenur Arslan’a evlenme teklifinde bulundu.

İşte o akıl almaz görüntüler: