VİDEO | #Charlottesville'de anti-faşist yürüyüş kortejinin arasına araç daldı

ABD’nin Virginia eyaletine bağlı Charlottesville kentine Ku Klux Klan gibi ırkçı ve Neo-Nazi grupların düzenlediği “beyazlara üstünlük” yürüyüşü sırasında anti-faşist gruplar da karşıt bir yürüyüş düzenledi. Çıkan olaylar sonucunda Charlottesville şehrinde OHAL ilan edildi. Irkçı grup mensubu olduğu tahmin edilen bir araç ise anti-faşist grubun kortejinin arasına daldı. Henüz net bir bilgi olmamasına rağmen çok... View Article

VİDEO | #Charlottesville'de anti-faşist yürüyüş kortejinin arasına araç daldı

ABD’nin Virginia eyaletine bağlı Charlottesville kentine Ku Klux Klan gibi ırkçı ve Neo-Nazi grupların düzenlediği “beyazlara üstünlük” yürüyüşü sırasında anti-faşist gruplar da karşıt bir yürüyüş düzenledi. Çıkan olaylar sonucunda Charlottesville şehrinde OHAL ilan edildi.

Irkçı grup mensubu olduğu tahmin edilen bir araç ise anti-faşist grubun kortejinin arasına daldı. Henüz net bir bilgi olmamasına rağmen çok sayıda kişinin yaralandığı ve yaralıların bazılarının durumunun ağır olduğu söyleniyor. Korteje aracıyla dalan sürücü ise henüz bulunamadı.

Yürüyüşü düzenleyen ırkçı grupların “Heil Trump” sloganları attığı ve Nazi bayrakları ile Konfederasyon bayrakları taşıdıkları belirtiliyor.