VİDEO | AKP'liler 'Erdoğan'ı memnun etme' provası yaptı

Yarın Denizli'ye gidecek olan Erdoğan için AKP'nin il teşkilatı bir düğün salonunda toplanarak 'miting provası' yaptı.

VİDEO | AKP'liler 'Erdoğan'ı memnun etme' provası yaptı

24 Mart Cuma günü Denizli’ye gidecek olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için AKP’nin il teşkilatı bir düğün salonunda toplanarak ‘miting provası’ yaptı.

Erdoğan’ın anayasal sınırlarını aşarak sürdürdüğü ‘Evet’ kampanyası çerçevesinde Denizli’de yapacağı miting için belediye ve valilik tarafından ‘seferberlik’ ilan edildi.

Taşeron işçiler  ve belediye çalışanları zorla gelecek

Miting için taşeron hastane çalışanlarına törene katılma zorunluluğu getirilirken, Denizli’deki tüm AKP’li belediyeler de çalışanlarına mitinge katılma zorunluluğu getirdi. Ayrıca Erdoğan’ı karşılamak için eşitli kamu kurumlarından da ‘komite’ oluşturulduğu belirtiliyor.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Cuma günü tüm belediye otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Vali “Memnun edin” demişti

Erdoğan’ın mitingi için daha önce Denizli Valisi Ahmet Altınparmak, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize geldiğinde memnun ayrılmasını sağlarsak, her zaman ki gördüğünden daha fazla ilgi gösterirsek, talep edebileceğimiz raylı sistem, otoyol, stadyum gibi isteklerimize desteklerini görebileceğimize eminim.” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan AKP teşkilatı Denizli’de bir düğün salonuna toplanarak miting provası yaptı. Salonda toplananlar ‘Rabia’ işareti yaparken “Ak gençlik seninle gurur duyuyor” sloganları attı.

İşte o görüntüler: