Valilik: "Bombalı saldırı son anda engellendi" haberleri tamamıyla gerçek dışıdır

Hakkari valiliği, Hakkari’yi ziyaretleri esnasında AKP’li milletvekili heyetine yönelik “Bombalı saldırı son anda engellendi” şeklinde yer alan haberlerin asılsız ve tamamıyla gerçek dışı olduğunu açıkladı. Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “22-23.08.2017 tarihlerinde il merkezimizi ve ilçelerimizi ziyaret eden AK Partili Milletvekili heyetinin bu ziyaretleri esnasında ve geliş-gidiş güzergahlarında gerekli yol güvenlik ve... View Article

Valilik:

Hakkari valiliği, Hakkari’yi ziyaretleri esnasında AKP’li milletvekili heyetine yönelik “Bombalı saldırı son anda engellendi” şeklinde yer alan haberlerin asılsız ve tamamıyla gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“22-23.08.2017 tarihlerinde il merkezimizi ve ilçelerimizi ziyaret eden AK Partili Milletvekili heyetinin bu ziyaretleri esnasında ve geliş-gidiş güzergahlarında gerekli yol güvenlik ve emniyet tedbirleri alınmış olup herhangi bir olumsuz olayla karşılaşılmamıştır. Basında Hakkari ili ziyaretleri esnasında Milletvekili Heyetine “Bombalı saldırı son anda engelledi” şeklinde yer alan haberler asılsız ve tamamıyla gerçekdışıdır. Vatandaşlarımızın yol emniyetlerinin sağlanması amacıyla güvenlik güçlerimiz denetimlerini sürdürmekte ve gereken tedbirleri almaktadırlar.”

AKP Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nu hedef aldığı iddia edilen saldırı girişimiyle ilgili gündüz saatlerinde Habertürk’te yer alan haber, daha sonrasında AKP medyasında da yer bulmuştu.

Haberde Köseoğlu’nun konuya ilişkin “Maalesef PKK’lı hainler kahpeliklerinden bir türlü vazgeçmiyorlar. Yine bir kahpeliğe imza atmak istediler ancak başarılı olamadılar. Bizler bu ülkenin her karış toprağını gezerek kardeşliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz. Buna hiçbir güç mani olmayacaktır” dediği belirtilmişti.