'Uyuşturucuya hayır' yürüyüşü düzenleyen muhtar azası 'torbacı' çıktı!

Konya'da "Uyuşturucuya hayır" yürüyüşünün organizatörlerinden birinin 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcısı olduğu ortaya çıktı.

'Uyuşturucuya hayır' yürüyüşü düzenleyen muhtar azası 'torbacı' çıktı!

Konya’da 8 Temmuz’da muhtarlık öncülüğünde bir araya gelen Doğanlar Mahallesi sakinlerinin “Uyuşturucuya hayır”, “Mahallemizde uyuşturucu istemiyoruz” sloganıyla gerçekleştirdiği yürüyüşün organizatörlerinden birinin ‘torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcısı olduğu ortaya çıktı.

Konya polisi, uyuşturucu operasyonu kapsamında Karatay İlçesi Doğanlar Mahallesi’ndeki bir eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramada, çoğu operasyon öncesi yakılmış 540 gram esrar ele geçirildi. Ev sahibi G.K., ‘uyuşturucu madde ticareti yaptığı’ iddiasıyla gözaltına alındı. Mahalle muhtarlığı azası da olan şüpheli G.K ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

Habertürk’ten Zafer Samancı‘nın haberine göre 8 Temmuz’da muhtarlık öncülüğünde bir araya gelen Doğanlar Mahallesi sakinlerinin “Uyuşturucuya hayır”, “Mahallemizde uyuşturucu istemiyoruz” sloganıyla gerçekleştirdiği yürüyüşün organizatörlerinden birinin, gözaltındaki şüpheli G.K. olduğu ortaya çıktı.