Utanmazlığın afişi sokaklarda: Melih Gökçek 'FETÖ'yü sola bulaştırma peşinde...

AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,"Sol siyaset-FETÖ ilişkileri" başlıklı bir kitap yazdı.

Utanmazlığın afişi sokaklarda: Melih Gökçek 'FETÖ'yü sola bulaştırma peşinde...

Ankara’nın Cemaat’le ilişkisini kendisi de reddetmeyen AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Sol siyaset-FETÖ ilişkileri” başlıklı bir kitap yazdı.

Gökçek, ‘FETÖ’ ile ilişkisi konusunda şaibeli geçmişi hakkında çok sayıda iddia yanıt vermeyi beklerken, kendisi üzerindeki soru işaretlerini azaltmak amacıyla AKP’ye var gücüyle yaranmanın peşinde düştü. Kendi yazdığını iddia ettiği kitabında CHP’yi hedef alan Gökçek, ‘eser’inin adının “CHP ve FETÖ ilişkileri” olduğunu, ancak siyasi yasaklar nedeniyle bu ismi değiştirdiğini söyledi.

Kitapta CHP’nin ‘FETÖ’yle nasıl ilişki kurduklarını anlattığını ileri süren Gökçek, “Kitapta Mansur Yavaş’ın CHP’den nasıl aday tayin edildiğine dair bilgiler de var” dedi.

Öte yandan Ankara’nın bir çok yerine kitabın reklamını içeren afişler asıldı.

“Hiç gizlemedim ki” demişti

Gökçek geçtiğimiz Şubat ayında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda hakkında yapılan bir haberi eleştirirken “Bakın sevindirikler… Ben hiç bir zaman geçmişte FETÖ’cülerle olan ilişkimi inkar etmedim ki, mal bulmuş gibi bu fotoğraflara sarılıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.