Üniversite lojmanlarında siyanürlü intihar

19 yaşındaki Sakarya Üniversitesi öğrencisi siyanür içerek hayatına son verdi.

Üniversite lojmanlarında siyanürlü intihar

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören 19 yaşındaki Mert Durukan, internetten sipariş ettiği siyanürü pasta ve kolaya karıştırıp tüketerek intihar etti.

Sakarya’nın yerel internet sitesi Medyabar‘ın haberine göre olay bugün Sakarya Üniversitesi’nin Serdivan ilçesi Esentepe Yerleşkesi’nde bulunan üniversite lojmanlarında 15.30 sıralarında yaşandı. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Mert Durukan, geçtiğimiz günlerde internette bir alışveriş sitesine girerek siyanür siparişi verdi. Durukan, birlikte yaşadığı Sakarya Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan teyzesinin lojmanında siparişi kargoyla teslim aldı.

Bir süredir piskolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Mert Durukan, güçlü bir zehir maddesi olan siyanürü, içine karıştırdığı pasta ve kolayla birlikte tüketerek intihar etti.

Üniversitede dersleri bittikten sonra eve gelen teyzesi yeğenini yerde hareketsiz yatarken buldu. Eve gelen sağlık ekiplerinin öldüğünü tespit ettiği gencin cansız bedeni otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi’ne götürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.