Ümit Özat: Puro da içerim, içki de içerim, nerede yaşıyoruz biz?

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Konyaspor'a yenildikleri karşılaşmasının ardından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Ümit Özat: Puro da içerim, içki de içerim, nerede yaşıyoruz biz?

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Konyaspor’a deplasmanda 3-0 yenildikleri karşılaşmasının ardından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Elinde puro ile çekilmiş bir fotoğrafı bir anda sosyal medyada yayılıp tartışılmaya başlanan Özat, “Yüz kızartıcı bir suç mu bu? Nerede yaşıyoruz?” diye sordu.

beIN SPORTS‘a konuşan Ümit Özat’ın açıklamalarının bazı bölümleri şöyle:

“Konyaspor hak ettiği bir galibiyet aldı. Temel olan konu şu. Geçen sene ligin son 10 senenin en iyi derecesini elde etmiş bir takımın hocasına, oyuncusuna daha ligin 2. haftasında istifa diye bağırmak, oyuncularla alay etmek taraftarlığa sığar mı bunu irdelemek lazım. Bunlar doğru şeyler değil.

“Taş üstünde taş kalmaz”

Bu kulüpte 15-20 kaptanlık yapmış ama hala baltaya sap olamamış altyapıda görev yapan hocaların bu kulübün transferlerini eleştirmesi doğru değil. Ben konuştum mu taş üstünde taş kalmaz. Bu kulübü Ankaragücü’ne çevirmesinler. Taraftarlık ligin 2. haftasında oyuncu grubuna, hocasına istifa diye bağırmak değildir. İyiler, kötüler olacak.

“Bununla mı yargılayacaksınız?”

Hafta içi odamda puro içiyordum, yüz kızartıcı bir suç mu bu? Puro da içerim, sigara da içerim, içki de içerim, günah benim kime ne? Beni bununla mı yargılayacaksınız? Nerede yaşıyoruz biz? Bundan dolayı mı bu takım yenildi? Bunlar yanlış şeyler. Ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum.”