Turizm patronu Ulusoy, Erdoğan'a özendi: Bizi kaşımaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, "İçeride ve dışarıda bizi kaşımaya çalışanlar var. Bunlara müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Turizm patronu Ulusoy, Erdoğan'a özendi: Bizi kaşımaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “İçeride ve dışarıda bizi kaşımaya çalışanlar var. Bunlara müsaade etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, TÜRSAB ve Hürriyet gazetesi tarafından bir otelde düzenlenen ‘Kayseri’yi Keşfet’ programının kapanış toplantısında konuşan Ulusoy, Kayseri’nin turizm potansiyelinin yüksek olduğunu ve Anadolu’nun ‘dünyanın en büyük kütüphanesi’ konumunda bulunduğunu söyledi.

“OKŞACANAK ÜLKEYİZ”

Ulusoy, şunları kaydetti:

“Bu topraklar, kadim topraklar. Bu topraklar, açık hava müzesi ve dünyanın en büyük arşivi. Anadolu’nun değerini iyi bilmek gerekir. Türkiye, kaşınacak bir ülke değil. Türkiye, okşanacak bir ülkedir. İçeride ve dışarıda bizi kaşımaya çalışanlar var. Bunlara müsaade etmeyeceğiz. İşte bu toplantı da buna yön verecek, birbirine bağdaştıracak, bağlayacak. Kimse bizi kaşımasın. Biz, okşanacak bir ülkeyiz.