Tuğçe Kazaz: Atatürk değilim ki Atatürkçü olayım

Son olarak “AKP’den ufak ufak soğudum” açıklamasıyla gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz dün Posta gazetesinden Oya Çınar’ın sorularını yanıtlamıştı. Tuğçe Kazaz  “Kendinizi Atatürkçü olarak tanımlayabilir misiniz” sorusuna “Ben bir ‘şeyci’ değilim. Atatürk değilim ki Atatürkçü olayım. Atatürk’ün mantığında değilim, fikrinde değilim, donanım ve hissiyatında değilim. Ben ancak Atatürk’ün yaptıklarını takdir edebilir ya da etmeyebilirim. Dolayısıyla... View Article

Tuğçe Kazaz: Atatürk değilim ki Atatürkçü olayım

Son olarak “AKP’den ufak ufak soğudum” açıklamasıyla gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz dün Posta gazetesinden Oya Çınar’ın sorularını yanıtlamıştı.

Tuğçe Kazaz  “Kendinizi Atatürkçü olarak tanımlayabilir misiniz” sorusuna “Ben bir ‘şeyci’ değilim. Atatürk değilim ki Atatürkçü olayım. Atatürk’ün mantığında değilim, fikrinde değilim, donanım ve hissiyatında değilim. Ben ancak Atatürk’ün yaptıklarını takdir edebilir ya da etmeyebilirim. Dolayısıyla bu ‘çülük’, ‘çülük’lerin hepsi bölücülük diye düşünüyorum. Bunlardan uzak durmak lazım” yanıtını verdi.