Trump'tan Venezuela'ya tehdit: Askeri seçeneği de düşünüyoruz

Geçtiğimiz Cuma günü açıklama yapan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Venezuela’ya yönelik, “gerektiği takdirde” içinde askeri müdahaleyi de barındıran seçenekler düşündüklerini belirtti. Venezuela Ulusal Kurucu Meclis (ANC) Başkanı Delcy Rodriguez ise yaptığı açıklamayla, ABD’nin tehditlerine karşı Venezuela’yı korumak için Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile birlikte hareket edeceklerini, ABD tarafından gelen tehditlerin ise... View Article

Trump'tan Venezuela'ya tehdit: Askeri seçeneği de düşünüyoruz

Geçtiğimiz Cuma günü açıklama yapan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Venezuela’ya yönelik, “gerektiği takdirde” içinde askeri müdahaleyi de barındıran seçenekler düşündüklerini belirtti.

Venezuela Ulusal Kurucu Meclis (ANC) Başkanı Delcy Rodriguez ise yaptığı açıklamayla, ABD’nin tehditlerine karşı Venezuela’yı korumak için Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile birlikte hareket edeceklerini, ABD tarafından gelen tehditlerin ise Venezuela’nın anti-emperyalist halkı tarafından reddedileceğini belirtti.