Tillerson: KDHC ile konuşmaya hazırız

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Washington’da bir düşünce kuruluşunun etkinliğinde yaptığı konuşmada, ABD olarak Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti (KDHC) ile konuşmaya hazır olduklarını belirtti. “KDHC konuşmaya hazır olduğunda biz de konuşmaya hazırız” diyen Tillerson, KDHC’nin bir tercih yapmak zorunda olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) toplantısı için Viyana’da bulunan... View Article

Tillerson: KDHC ile konuşmaya hazırız

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Washington’da bir düşünce kuruluşunun etkinliğinde yaptığı konuşmada, ABD olarak Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti (KDHC) ile konuşmaya hazır olduklarını belirtti.

“KDHC konuşmaya hazır olduğunda biz de konuşmaya hazırız” diyen Tillerson, KDHC’nin bir tercih yapmak zorunda olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) toplantısı için Viyana’da bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, KDHC’nin ABD ile doğrudan görüşme isteğini Tillerson’a ilettiğini söylemişti.