Tedavisi için Almanya'ya götürülen Deniz Baykal'dan ilk sözler

Tedavi için Almanya'ya götürülen CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ilk kez konuştu.

Tedavisi için Almanya'ya götürülen Deniz Baykal'dan ilk sözler

CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavi için Almanya’ya gitti. Baykal, 16 Ekim’den bugüne kadar Ankara’da İbn-i Sina Hastanesi’nde tedavisine devam ediyordu.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

İbiş şunları söyledi: Sayın Baykal, Bilinçsel fonksiyonları güzel, hergün daha iyiye gidiyor. Yardımla ayakta duruyor, sandalyeye oturabiliyor. Sayın Baykal’a ‘Türkiye’yi özleyecek misiniz?’ diye sorduk. O da ‘Şimdi de özlüyorum gidince de özleyeceğim. Bir an evvel geri gelmek istiyorum’ dedi. Partili arkadaşlarına dostlarına teşekkür etti. İlgilenen herkese teşekkür etti. Canla başla çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Bizim de Deniz bey gibi teşekkürümüz var. Destekle ayakta durabiliyor. Bundan sonraki süreç çok önemli. Zayıflayan kaslarını güçlendirmek gerekiyor. Kafatasından çıkarılan parça kendilerine verildi. 3 ay geçmeden geri konulamıyor. Burada da yapılabilir” dedi.