Taciz ettiği kadının boğazında sigara söndüren saldırgan tutuklandı

Antalya'da, önce sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu kadının boynunda sigara söndüren saldırgan tutuklandı.

Taciz ettiği kadının boğazında sigara söndüren saldırgan tutuklandı

Antalya’da, yolda sigara içen teyzesi E.K.’ye sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu için kendisiyle tartışan Dilay Özel’in boynunda sigara söndüren Başaran T., sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, Fener Mahallesi’nde geçen cumartesi günü Dilay Özel adlı genç kadın annesi ve teyzesi ile evlerine doğru yürürken, teyzesinin sigara yaktığı sırada karşıdan gelen iki kişiden Başaran T. adlı şahıs “Bu ülke ne hale geldi, kadınlar yolda sigara içiyor. K….ler” diye hakaret etmiş, ardından da annesi, “Bize mi dediniz? Burası özgür bir ülke. İçtiğim sigaraya karışamazsın” diye bağırmıştı. Başaran T. de kadınlara, “Üzerinize neden alınıyorsunuz” derken, ‘S…..n gidin’ diye de küfretmişti.

Çıkan arbede sırasında Başaran T., E.Y.’nin boğazını sıkarak itekledi. Sigara kullanmadığını iddia eden Başaran T., elindeki sigarayı, kendisine müdahale etmek isteyen Dilay Özel’in boğazına bastırarak söndürdü.

Tutuklandı

Olaydan sonra gözaltına alınan Başaran T.’nin savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı açıklanmıştı. Ancak gözaltı talimatı üzerine yakalanan saldırganın adliyedeki işlemlerinin, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince ‘kasten adam yaralama’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından tutuklandığı öğrenildi.