Suriye Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in Suriye’ye dönük saldırganlığı cezalandırılmalıdır.

Suriye Dışişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliği ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne yazdığı mektupta, İsrail’in Cuma günü Suriye topraklarına dönük giriştiği saldırı girişimleri doğrulayarak, bu girişimlerin Suriye’nin bağımsızlığına ve özgürlüğüne karşı işlendiğini ifade etti. Yazılan mektupta aynı zamanda bu saldırı girişimlerin Amerikan, Fransız ve İngiliz desteği olmadan asla gerçekleşemeyeceği belirtildi. Suriye Dışişleri Bakanlığı tarafından... View Article

Suriye Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in Suriye’ye dönük saldırganlığı cezalandırılmalıdır.

Suriye Dışişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliği ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne yazdığı mektupta, İsrail’in Cuma günü Suriye topraklarına dönük giriştiği saldırı girişimleri doğrulayarak, bu girişimlerin Suriye’nin bağımsızlığına ve özgürlüğüne karşı işlendiğini ifade etti. Yazılan mektupta aynı zamanda bu saldırı girişimlerin Amerikan, Fransız ve İngiliz desteği olmadan asla gerçekleşemeyeceği belirtildi.

Suriye Dışişleri Bakanlığı tarafından kaleme alınan mektupta, İsrail’in saldırıların Suriye’nin toprak bütünlüğünü, özgürlüğünü ve bağımsızlığını hedef aldığı belirtilerek, aynı zamanda Suriye’deki İslamcı çetelerin yenilgiye uğramasıyla İsrail saldırılarının gerçekleşmesinin altı çizildi.