Süper Lig futbolcusu evinde ölü bulundu

Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Rajtoral, dün akşam saatlerinde Gaziantep'teki evinde ölü bulundu.

Süper Lig futbolcusu evinde ölü bulundu

Gaziantepspor’un Çek futbolcusu Rajtoral, dün akşam saatlerinde Gaziantep’teki evinde ölü bulundu.

Cenazesi Gazintep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan oyuncunun ölümündeki sır perdesi jandarma ekiplerinin yaptığı ilk inceleme ile aralanmaya başladı. Evde Çekçe yazılış not bulan jandarma, yazılanları tercüme ettirdiğinde notun alacak vereceklerin yer aldığı çizelge olduğunu tespit etti.

İlk tespitlerde en az 10 saat önce öldüğü tahmin ediliyor. Kız arkadaşından ayrıldığı yönündeki iddiaları da inceleyen jandarmanın henüz bu yönde bir bulguya ulaşamadığı öğrenildi. Milli oyuncunun ölüm saatinin ise yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkması bekleniyor.

Olayı takım arkadaşları ortaya çıkardı

Oyuncunun bugün takım antrenmanlarına katılmaması üzerine şüphelenen takım arkadaşları durumu yönetime bildirdi. Kulüp yöneticilerinin de olayı polise haber vermesi üzerine, jandarma ekipleri, oyuncu ve kulüp idarecileri ile birlikte oyuncunun evine gitti. Işıkların açık olmasına rağmen haber alamayan jandarma ekiplerinin içeriye girdiğinde Çek oyuncunun cansız bedeni ile karşılaştığı ortaya çıktı.

Olayın ardından Gaziantepsporlu oyuncu ve teknik kadro, intihar eden oyuncunun evinden ayrılmadı. Çek oyuncunun cenazesi, yapılan savcılık incelemesinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

“İntihar etmiş görünüyor”

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Rajtoral’ın vefatıyla ilgili şöyle konuştu:

“Antrenmana gitmemişti. Çocuklar gelmeyince eve bakmaya gidiyor. Kapı kapalı ve kilitli. Ama ışıklar içeride açıkmış. Polise ve savcıya haber vermişler. Herkes oraya gitti. Maalesef intihar etmiş. Öyle görünüyor.”