Sözcü'yü 'FETÖ'cü ilan eden bilirkişi Zaman gazetesi abonesi çıktı!

Sözcü Gazetesi'ni Gülen cemaatiyle ilişkilendirerek 'FETÖ'cü ilan eden bilirkişinin Zaman gazetesi abonesi olduğu ortaya çıktı.

Sözcü'yü 'FETÖ'cü ilan eden bilirkişi Zaman gazetesi abonesi çıktı!

Sözcü Gazetesi’ni Gülen cemaatiyle ilişkilendirerek ‘FETÖ’cü ilan eden bilirkişinin Zaman gazetesi abonesi olduğu ortaya çıktı.

Sözcü gazetesi hakkındaki raporuyla gazeteyi ‘FETÖ’cü ilan eden bilirkişi Ömer Faruk Gerçek’in Cemaat ile ilişkisi olduğu iddiası gündeme geldi.

Sözcü‘de yer alan habere göre, Gerçek’in kendi sitesinde yazılarında Cemaat’e övgüler düzüyor. Gerçek’in ayrıca kendi çocuğunu Cemaat okullarına verdiği, kendisinin de Cemaat’in finans kuruluşu olan ve daha sonra kapatılan Bank Asya müşterisi olduğu anlaşıldı.

Sözcü’nün yayın politikasını Cemaat’le bağdaştıran Gerçek’in aynı zamanda Zaman gazetesinin abonesi olduğu da öğrenildi.

Gerçek’in kaleme aldığı yazılardan bazıları şöyle:

“Gündeme dershaneler olayı ve mağduriyetler gelince, mağduriyetimi tekrar dile getirmek ve dershanelerin ihtiyaç dışı bırakılması uygulamasının haklılığını dile getirmek istedim… Zaman abonesi olmamdaki ısrarlar (aslında ben o dönemde gazete yayıncısı olmam hasebiyle gündemi takip etmek için zaten bayiden alıyordum gazeteyi) ve dayatmayı kabul etmeyişim sebebiyle çocuğumun giremediği genel deneme sınavları, Sızıntı ve Kurban ısrarları gibi. Tabi bir de dershaneye kayıt yaptırdığımda zorunlu olarak adıma hesap açılan Bank Asya ile yaşadığım sorun da cabası….”

“Bir arkadaşım da geçtiğimiz yıl dershanenin, ön kayıt yaptıran öğrencileri geziye götürüp, aynı anda eğitim gören ve ön kayıt yaptırmayan öğrencileri ayırarak geziye götürmediğini belirtti. Dileğimiz Anafen gibi köklü ve hizmet gayesi güttüğünü bildiğimiz bir markanın basit ticari hesaplarla kul hakkına girmemesi ve daha özenli olması. Hayırlı günler temennisiyle…”