Sosyalist Cumhuriyet gazetesi "Ortaklar Buluştu" manşetiyle çıktı

Sosyalist Cumhuriyet Gazetesi 24. sayısı itibariyle haftalık olarak çıkmaya başlıyor.

Sosyalist Cumhuriyet gazetesi

Geçtiğimiz yıl yayımlanmaya başlayan ve on beş günde çıkan Sosyalist Cumhuriyet gazetesi 24. sayısı ile yoluna devam ediyor.

Referandum öncesinde adını “HAYIR” gazetesi olarak değiştiren ve haftalık olarak yayımlanan gazete, haftalık olarak kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek.

Yeni tasarımı ve içeriği ile okurlarıyla buluşan gazete bundan sonra 16 sayfa tabloid boy olarak çıkacak ve içerisinde her hafta bir konunun değerlendireceği “Pusula”, haftanın konusu ve konuğu, öne çıkanlar bölümü, “Sol Şerit” sayfası, “Rakamlarla Türkiye Gerçeği” bölümü, Kültür-Sanat-Tarih sayfası ve Sınıf Tavrı ile okurlarına ulaşacak.

Bu haftaki Sosyalist Cumhuriyet’in manşetinde ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti yer alıyor. “Ortaklar buluştu” manşetiyle çıkan gazetenin Pusula bölümünde ise ABD’nin geçmişinin ve bugününün ele alındığı “Sam Amca nereye?” yazısı okunabilir.

Haftanın konusunda Türk Silahlı Kuvvetleri ile gericiler arasındaki ilişkiye değinen bir yazı bulunurken, Sosyalist Cumhuriyet’in bu haftaki konuğu Türkiye Komünist Hareketi Genel Başkanı Aysel Tekerek. Tekerek ile yapılan röportajda “Referandum sonrası Türkiye” başlığı ele alınıyor.