Silivri Belediye Başkanı da Sertab Erener polemiğine dahil oldu: Herkes haddini bilecek yok öyle terbiyesizlik

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı sahneden kovan Sertap Erener'e, CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan tepki geldi.

Silivri Belediye Başkanı da Sertab Erener polemiğine dahil oldu: Herkes haddini bilecek yok öyle terbiyesizlik

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı sahneden kovan Sertap Erener’e, CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan tepki geldi.

Çatalca Erguvan Festivali’nde dün gece sahne alan sanatçı Sertab Erener, protokol için ayrılan bölüm nedeniyle çıkan tartışma sonrası belediye başkanını sahneden kovmuştu.

CHP’li Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya, CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan destek geldi.

“Sertab Hanım şunu unutmuş herhalde oraya onu parasını ödeyip çağıran Çatalca belediyesidir” diyen Özcan Işıklar, şu Çatalca Belediyesi’nin yaptığı Facebook paylaşımının altına şu şekilde yorum yaptı:

“Sertab Hanım şunu unutmuş herhalde oraya onu parasını ödeyip çağıran Çatalca Belediyesi’dir.  Belediyenin koyduğu düzene uyarak sahne almak mecburiyetindedir. Beğenmiyorsa o düzeni gelmez, Sertab Erener’in yaptığı tam bir terbiyesizliktir. Onu sahneden indirmeyen sahnenin ve onun parasını ödeyen Belediye Başkanı’nın nezaketinden olduğunu unutmayın. Bundan sonra seçilmiş Belediye Başkanı’na üstelik onu parasını ödeyen kurumun şartlarına uymayan o sanatçıyı bakın bakalım hangi kurum parasını ödeyip de onu saygısızlığına katlanır. Cem nezaketli davranmış bu hareketi benim belediyemde yapsaydı onu o sahneden indirirdim. Silivri’de buna benzer bir Mustafa Sandal vakası yaşandı ve mikrofon elinden alınarak sahneden indirildi, herkes haddini bilecek yok öyle terbiyesizlik.”